Αρχική
Βιογραφικό
Επικοινωνία
Σύνδεσμοι
Φωτογραφίες
Bιογραφικό σημείωμα Αντώνη Παπουτσιδάκη.

Γεννήθηκα στο Ρέθυμνο το 1971. Το 1990 πέρασα στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Κρήτης από όπου αποφοίτησα το 1996. Μετά το Αγροτικό στο Πέραμα Μυλοποτάμου, τη Στρατιωτική μου θητεία στο Ναυτικό Νοσοκομείο Κρήτης και ένα σύντομο πέρασμα από την Ορθοπαιδική κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Ρεθύμνου συνέχισα την εκπαίδευσή μου στην Αγγλία, στα Νοσοκομεία του Bath, του Bournemouth και του Worthing.


Παράλληλα παρακολούθησα και περάτωσα με επιτυχία το Μεταπτυχιακό στην Αθλητιατρική του Πανεπιστημίου Bath. To 2001 επέστρεψα στο Ηράκλειο και το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο από όπου και τέλειωσα την ειδικότητα το 2004.

Την επόμενη χρονιά δούλεψα στο Νοσοκομείο του Worthing στην Αγγλία ως επιμελητής. Από το 2005 διατηρώ ιδιωτικό Ορθοπεδικό ιατρείο στο Ρέθυμνο με περισσότερη ειδίκευση στις αθλητικές κακώσεις και τη χειρουργική του γόνατος. Είμαι παντρεμένος με τη γλωσσολόγο Βιβή Θώμου κι έχουμε δύο παιδιά, το Νίκο και τη Βασιλική.

Αναλυτικό βιογραφικό σημείωμα

 


Ρέθυμνο HOTSoft.gr internet ιντερνετ δίκτυα τηλεπικοινωνίες ρέθυμνο κρήτη. κατασκευή φιλοξενία προώθηση ιστοσελίδων SEO. Δίκτυα δεδομένων ασύρματα ενσύρματα WiFi ρέθυμνο Δομημένη καλωδίωση αυτοματισμοί κτιρίων έξυπνο σπίτι μελέτη κατασκευή δικτύων ιστοσελίδων φιλοξενία. Rethymno Website design web page rethimno webpage hosting crete graphics design build website hosting server audio video radio streaming servers crete rethymno
powered by HOTSoft.gr
ίντερνετ, δίκτυα & τηλεπικοινωνίες